Verighete Aur Roz – Model D075-R

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d075r

Aceste verighete elegante sunt realizate din aur roz de 14K, având un profil plat și o lățime de 5 mm. Designul simplu și rafinat, caracterizat prin linii curate, oferă un aspect modern și minimalist, ideal pentru cuplurile care apreciază stilul contemporan.

Verigheta destinată damei este împodobită cu o piatră de zirconiu, care adaugă un accent strălucitor, conferind inelului un aer de rafinament și eleganță. Piatra de zirconiu atrage lumina și adaugă o notă de strălucire, făcând verigheta deosebit de atractivă la orice ocazie. Pentru cuplurile care doresc un plus de exclusivitate, există opțiunea de a personaliza verigheta prin înlocuirea zirconiului cu un diamant, oferind astfel oportunitatea de a alege între luxul accesibil al zirconiului și splendoarea tradițională a diamantului.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Pret/Gram

250

Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K

Nuante aur

Roz