Verighete Aur Galben – D075-G

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur cu pietre d075g

Acest set de verighete din aur galben de 14K prezintă un design rafinat și contemporan, cu o lățime de 5 mm și un profil plat. Profilul plat asigură un stil modern și o purtare confortabilă, potrivită pentru viața de zi cu zi, făcând aceste inele o alegere excelentă pentru cuplurile care apreciază simplitatea elegantă.

Verigheta destinată damei este îmbogățită cu pietre de zirconiu, încrustate de-a lungul inelului pentru a adăuga un element de strălucire și sofisticare.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K