Verighete Aur Roz – Model D070-R

4,200lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d070r

Această verighetă de 6 mm în aur roz de 14K exemplifică esența designului minimalist, integrând linii fine și curbate care adaugă o dimensiune subtilă și elegantă piesei. Profilul exterior plat accentuează simplitatea modernă, transformând această bijuterie într-o alegere perfectă pentru cei care apreciază frumusețea în detalii fine.

Fabricată cu măiestrie, această verighetă nu este doar un simbol al angajamentului, ci și o expresie a stilului personal, ideală pentru a marca o ocazie atât de semnificativă. Fiecare curbură a liniei este proiectată pentru a reflecta lumina subtil, oferind o strălucire discretă ce complimentează orice gest.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K