Verighete Aur Galben – D070-G

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d070g

Aceste verighete din aur galben de 14K, cu un profil plat și o lățime de 6 mm, prezintă un design rafinat, caracterizat prin linii fine și elegante gravate pe suprafața inelului. Această detaliere subtilă adaugă un element de sofisticare și complexitate vizuală, fără a compromite simplitatea și eleganța generală a designului.

Finisajul neted al aurului galben combinat cu liniile fine creează un efect de strălucire discretă și rafinată, care captează lumina în moduri subtile, oferind verighetelor un aspect vibrant și atractiv. Profilul plat asigură o purtare confortabilă, ideal pentru cei care doresc un inel prezent, dar confortabil pentru uz zilnic.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K