Verighete Aur Roz – Model D068-R

4,900lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d068r

Aceste verighete cu un design unic sunt create din aur roz de 14K, având o lățime de 5.5 mm. Profilul exterior plat al inelelor este îmbogățit cu un finisaj texturat, ce oferă o estetică bogată și o senzație plăcută la atingere. Designul este completat și delimitat printr-o linie în relief lucioasă, care traversează fiecare inel, adăugând un contrast vizual impresionant și o diviziune elegantă între texturi.

Aurul roz conferă un ton cald și atrăgător, ideal pentru a sublinia sofisticarea și detaliile fine ale finisajului.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 14 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K