Verighete Late Aur Roz – D064-R

6,650lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz 10mm

Aceste verighete spectaculoase, create din aur roz de 14K cu o lățime impresionantă de 10 mm, reprezintă culmea designului extravagant. Profilul exterior plat perfect pentru un model complex de blocuri geometrice, care conferă o estetică unică și modernă.

Designul geometric, cu forme precise și bine definite, se îmbină armonios cu tonul cald și atrăgător al aurului roz, creând un contrast vizual impresionant. Aceasta abordare inovatoare nu doar că oferă o textură interesantă și un aspect tridimensional, dar și subliniază caracterul artistic și individual al fiecărei verighete.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 19 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

10 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K