Verighete Aur – D059

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d059

Această verighetă contemporană, cu o lățime de 6 mm și profil plat, este realizată din aur de 14K și oferă posibilitatea de a alege între combinații personalizate ale celor trei nuanțe disponibile: aur alb, galben sau roz.

Verigheta damei este împodobită cu o piatră de zirconiu, adăugând un strop de strălucire și rafinament. Această piatră elegantă nu doar că atrage lumina, ci și subliniază unicitatea designului, transformând verigheta într-o declarație de stil și iubire. Această bijuterie este ideală pentru cuplurile care doresc să combine frumusețea clasică cu o notă personalizată, creând astfel un simbol perfect al uniunii lor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K