Verighete Aur Roz – Model D059-R

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d059r

Aceste verighete moderne, fabricate din aur roz de 14K cu un profil plat, oferă un design simplu și elegant, cu o lățime de 6 mm. Finisajul neted și profilul plat conferă inelelor un aspect contemporan și minimalist, ideal pentru cuplurile care apreciază bijuteriile cu linii curate și rafinate.

Verigheta destinată damei este împodobită cu o piatră de zirconiu, elegant plasată pentru a adăuga un accent de strălucire. Această piatră nu doar că îmbunătățește estetica generală a inelului, dar și servește drept un punct focal luminos, atrăgând privirile și adăugând un plus de eleganță. Pentru cei care doresc un nivel suplimentar de exclusivitate și splendoare, există opțiunea de a înlocui zirconiul cu un diamant, permițând cuplurilor să personalizeze verigheta în funcție de gusturile personale și buget.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Pret/Gram

250

Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K

Nuante aur

Roz