Verighete Aur Galben – D059-G

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d059g

Acest set de verighete, realizat din aur galben de 14K, are un design elegant cu un profil plat și o lățime de 6 mm. Profilul plat conferă inelelor un aspect modern și stilat, ideal pentru cuplurile care apreciază designurile simple, dar sofisticate.

Verigheta destinată damei este distinsă prin adăugarea unei pietre de zirconiu, plasată central pentru a aduce un plus de strălucire și rafinament. Piatra de zirconiu nu doar că accentuează frumusețea inelului, dar și atrage lumina, creând scântei de strălucire la fiecare mișcare a mâinii.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K