Verighete Aur Combinat – D058

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d058

Această verighetă modernă, cu o lățime de 6 mm și profil plat, este meticulos realizată din aur de 14K și oferă opțiunea de a alege între două nuanțe de aur, fie combinația dintre aurul alb și galben, fie între aurul alb și roz.

Un detaliu distinctiv al acestui design este linia ondulată elegantă care traversează inelul, adăugând un element de stil sofisticat și un contrast vizual atrăgător. Acesta este perfect pentru cuplurile care caută o verighetă care nu doar să simbolizeze dragostea lor, dar să și reflecte un gust rafinat, combinând armonios tradiția cu inovația în designul de bijuterii.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K