Verighete Simple Aur Roz – D057A-R

3,325lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d057ar

Aceste verighete subtile și elegante sunt realizate din aur roz de 14K, cu un profil plat și o lățime de 4 mm, oferind un design modern și sofisticat. Finisajul mat al aurului roz conferă un aspect contemporan și rafinat, în timp ce muchiile lucioase adaugă un contrast frumos și un detaliu vizual distinctiv.

Aurul roz cu finisajul său mat creează o bază discretă, dar impresionantă, perfectă pentru cuplurile care preferă bijuterii cu un stil minimalist, dar totuși remarcabil. Muchiile lucioase captează lumina în mod subtil, oferind un joc de reflexii elegant care accentuează frumos forma simplă a verighetelor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K