Verighete Aur – D057

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d057

Aceste verighete moderne, de 4 mm lățime și cu profil plat, sunt realizate din aur de 14K și oferă un design personalizat cu două nuanțe la alegere — fie combinația dintre aurul alb și galben, fie între aurul alb și roz, orice combinatie.

Unicitatea acestor inele este accentuată de finisajul mat, contrastat elegant cu muchii lucioase, creând un efect vizual captivant. Acest design sofisticat nu numai că reflectă personalitatea purtătorilor, dar oferă și o notă de rafinament oricărei ocazii. Este soluția ideală pentru cuplurile care doresc să combine tradiția cu un stil contemporan în simbolul uniunii lor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K