Verighete Simple Aur Roz – D057-R

3,850lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur simple d057r

Aceste verighete simple, dar rafinate, sunt create din aur roz de 14K, având un profil plat și o lățime de 6 mm. Designul lor pur și simplu evidențiază frumusețea și caldura aurului roz, făcând din aceste inele o alegere perfectă pentru cuplurile care preferă eleganța discretă și stilul minimalist.

Aurul roz adaugă o notă modernă și unica în peisajul tradițional al verighetelor, oferind o alternativă atrăgătoare la aurul alb sau galben. Profilul plat al inelelor asigură o purtare confortabilă și practică, ideal pentru viața de zi cu zi, fără a sacrifica aspectul estetic.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K