Verighete Clasice – D057-G Aur Galben

3,850lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur clasice d057g

Aceste verighete, elegant realizate din aur galben de 14K cu un design minimalist, oferă un profil plat și o lățime de 6 mm. Simplitatea designului subliniază frumusețea naturală a aurului galben, conferind inelelor un aspect atemporal și modern, perfect pentru cuplurile care apreciază stilul curat și rafinat.

Finisajul neted și profilul plat asigură confort maxim la purtare, făcând aceste verighete ideale pentru utilizare zilnică. Designul minimalist este perfect pentru cei care caută eleganță fără efort, reprezentând simplitatea și puritatea angajamentului lor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K