Verighete Aur Alb 14k – D057-A

3,850lei

  • Greutate: 11 g (pentru pereche)
  • Mărime: Bărbat 60 / Damă 50
  • Lățime: 6 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Pretul variaza in functie de gramaj si marime.Personalizarea verighetelor și posibilitatea de achiziție cu aur la schimb sunt disponibile.

lei
Descriere

Verighete aur alb model d057a

Aceste verighete, executate din aur alb de 14K, prezintă un design remarcabil prin finisajul mat, complementat de muchii lucioase, oferind un contrast vizual sofisticat și modern.

Acest echilibru între suprafețele mate și detaliile lucioase aduce un plus de eleganță și rafinament, reflectând o abordare contemporană a simbolului tradițional al iubirii și angajamentului.

La Bijuteria Quartz, ne dedicăm creării de bijuterii care îmbină arta tradițională a bijuteriei cu tendințele contemporane.

Fiecare set de verighete din aur este realizat cu atenție la detalii, punând accent pe designuri unice și materiale de cea mai înaltă calitate.

Prin combinarea finisajului mat cu muchii lucioase, ne propunem să oferim cuplurilor simboluri de dragoste atât estetice, cât și semnificative, care să fie purtate și admirate pentru ani întregi.

Producția noastră locală, în inima României, este o mărturie a angajamentului față de excelență și inovație în lumea bijuteriei.

Pentru a menține aspectul distinctiv al verighetelor din aur alb de 14K, este recomandat să le curățați regulat cu o soluție blândă de apă și săpun, folosind o perie cu peri moi pentru a nu deteriora finisajul mat.

Atenția specială la muchiile lucioase va asigura că acestea își păstrează strălucirea de-a lungul timpului.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K