Verighete Aur – D055

3,850lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d055

Această verighetă din aur de 14 carate oferă posibilitatea de a alege și combina două din cele trei nuanțe disponibile – aur alb, galben sau roz – pentru a crea o bijuterie cu adevărat unică și personalizată.

Cu o lățime de 6 mm și un profil exterior plat, această verighetă din aur de 14 carate este concepută pentru confort maxim, fără a compromite pe partea de stil. Alegerea ideală pentru cei care doresc să îmbine tradiția cu un stil contemporan distinctiv.

Este o piesă de bijuterie ce poate fi personalizată pentru a se potrivi perfect cu preferințele și stilul tău unic, transformând fiecare verighetă într-un simbol al iubirii tale unice și personale.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K