Verighete Aur Roz – Model D055-R

3,850lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime
Greutatea este pentru o pereche de verighete
Se poate achizitiona cu aur la schimb
Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d055r

Aceste verighete elegante, realizate din aur roz de 14K, cu un profil plat și o lățime de 6 mm, combină rafinamentul unui finisaj mat cu detalii vibrante prin adăugarea a două linii lucioase. Această combinație de texturi adaugă un contrast subtil, dar captivant, între mat și luciu, evidențiind designul modern și curat al inelelor.

Finisajul mat al aurului roz conferă inelelor un aspect contemporan și sofisticat, ideal pentru cuplurile care preferă bijuterii cu un design mai discret și mai puțin strălucitor. Linii lucioase, plasate cu precizie, adaugă o dimensiune vizuală interesantă și atrag lumina, oferind un joc subtil de reflexii care animă suprafața netedă a verighetelor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K