Verighete Aur Galben – D055-G

3,850lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d055g

Aceste verighete sofisticate sunt realizate din aur galben de 14K, având o lățime de 6 mm și un profil plat. Finisajul mat al aurului conferă inelelor un aspect modern și subtil, în timp ce două linii fine lucioase adaugă un contrast elegant și un detaliu rafinat care captează lumina și atrage privirile.

Designul cu finisaj mat este perfect pentru cei care preferă bijuterii mai discrete, în timp ce liniile lucioase adaugă un element de design distinctiv fără a fi prea ostentativ. Această combinație de mat și lucios creează un echilibru vizual frumos, oferind verighetelor un caracter unic și atractiv.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K