Verighete Aur Alb 14k – D055-A

3,850lei

  • Greutate: 11 g (pentru pereche)
  • Mărime: Bărbat 60 / Damă 50
  • Lățime: 6 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Personalizarea verighetelor și posibilitatea de achiziție cu aur la schimb sunt disponibile la Bijuteria Quartz.

lei
Descriere

Verighete aur alb model d055a

Acest set de verighete redefinește eleganța prin juxtapunerea finisajului mat cu accente de strălucire date de două linii fine lucioase.

Designul inovator, în aur alb de 14K, este perfect pentru cuplurile care caută să își exprime iubirea printr-un simbol contemporan și sofisticat.

Fiecare detaliu este gândit pentru a oferi o purtare confortabilă și pentru a adăuga un strop de rafinament vieții de zi cu zi.

Contrastul dintre mat și lucios aduce o dimensiune vizuală captivantă, creând un efect vizual memorabil.

Bijuteria Quartz se mândrește cu abordarea sa unică în crearea de bijuterii, unde designul contemporan se întâlnește cu măiestria tradițională.

Fiecare set de verighete din aur este o expresie a angajamentului nostru față de inovație și calitate, fiind realizat pentru a oferi clienților noștri simboluri de dragoste atât de rafinate cât și personale.

Producția în România, sub atenta supraveghere a artizanilor noștri, garantează că fiecare pereche de verighete este nu doar un accesoriu, ci o bijuterie de purtat și admirat pentru generații.

Pentru a menține aspectul distinctiv al verighetelor din aur alb de 14K de la Bijuteria Quartz, recomandăm curățarea cu atenție folosind o soluție blândă de apă și săpun.

Este important să evitați folosirea de perii abrazive, pentru a nu afecta finisajul mat.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K

Nuante aur

Alb