Verighete Aur Roz – Model D050-R

3,850lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d050r

Aceste verighete sofisticate, realizate din aur roz de 14K cu un profil plat și o lățime de 6 mm, prezintă un design modern accentuat de linii fine incrustate. Eleganța minimalistă a acestor inele este completată de un finisaj neted care subliniază nuanța caldă și atrăgătoare a aurului roz.

Verigheta destinată damei este îmbellită cu o piatră de zirconiu, montată central, adăugând un punct de focalizare strălucitor care îmbogățește estetica inelului. Piatra de zirconiu nu doar că aduce un plus de luminozitate, dar și accentuează liniile fine incrustate, creând un efect vizual deosebit.

Pentru cuplurile care caută un plus de exclusivitate, există opțiunea de a personaliza verigheta înlocuind zirconul cu un diamant, sporind astfel valoarea și prestigiul inelului.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K