Verighete Aur Galben – D050-G

3,850lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d050g

Aceste verighete din aur galben de 14K, cu o lățime de 6 mm și un profil plat, combină eleganța clasică cu detalii moderne rafinate. Designul este îmbogățit cu linii fine incrustate pe suprafața aurului, conferind un aspect texturat și sofisticat, care reflectă lumina în moduri subtile și atrăgătoare.

Verigheta destinată damei este distinsă printr-o piatră de zirconiu, plasată central, care adaugă un punct focal de strălucire și rafinament.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K