Verighete Aur Roz – Model D045A-R

3,850lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d045ar

Aceste verighete clasice și elegante sunt realizate din aur roz de 14K, având un profil bombat care conferă o formă armonioasă și confortabilă la purtare, cu o lățime de 4 mm. Designul bombat oferă verighetelor o prezență delicată și rotunjită pe deget, adăugând un plus de confort datorită marginilor netede.

Verigheta destinată damei este împodobită cu o piatră de zirconiu, situată central, care adaugă un element de strălucire și lux, făcând din această bijuterie un accesoriu captivant. Piatra de zirconiu este aleasă pentru claritatea și rezistența sa, oferind un echilibru perfect între frumusețe și durabilitate.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K