Verighete Aur – D045

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d045

Aceste verighete elegante, cu profil bombat și lățimea de 4 mm, sunt confectionate din aur de 14K, adăugând un plus de rafinament oricărei ținute. Verigheta damei este încrustată cu o piatră de zirconiu, aducând un strop de strălucire și lux. Designul bombat oferă un confort sporit, iar piatra de zirconiu captează lumina în mod spectaculos, făcând din această verighetă alegerea ideală pentru femeia care își dorește să îmbine eleganța cu un detaliu distinctiv. Aceste inele simbolizează angajamentul profund și sunt perfecte pentru cuplurile care își doresc să marcheze momentul unirii lor într-un mod memorabil.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K