Verighete Clasice Aur Roz cu Zirconiu – D045-R

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d045r

Aceste verighete clasice, executate din aur roz de 14K, îmbină eleganța cu detaliile sofisticate, având un profil bombat și o lățime de 5.5 mm. Designul este îmbogățit cu muchii cu striatii, care adaugă un element texturat distinctiv, conferind un plus de stil și caracter verighetelor.

Verigheta destinată damei este împodobită cu o piatră de zirconiu, plasată central pentru a capta și reflecta lumina, aducând un plus de strălucire și focalizare. Acest detaliu nu doar că îmbunătățește aspectul estetic al inelului, dar simbolizează și claritatea și luminozitatea relației dintre parteneri. Pentru cuplurile care doresc un grad mai mare de personalizare și lux, există posibilitatea de a înlocui zirconiul cu un diamant, oferind astfel o versatilitate în alegerea pietrei centrale conform preferințelor personale și bugetului disponibil.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K