Verighete Clasice – D045-G Aur Galben

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur galben d045g

Aceste verighete clasice, confecționate din aur galben de 14K, sunt caracterizate printr-un profil bombat și o lățime de 5.5 mm, oferind un aspect plin și confortabil. Setul de verighete păstrează o eleganță atemporală, cu verigheta bărbatului menținând un design simplu și sofisticat.

Verigheta damei este înnobilată cu o piatră de zirconiu, care adaugă un detaliu de strălucire distinctiv și elegant. Acest accent de zirconiu nu doar că îmbogățește estetica inelului, dar și subliniază unicitatea și valoarea relației. Piatra strălucitoare aduce un contrast frumos împotriva aurului galben, captând lumina și atrăgând admirația.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K