Verighete Aur Combinat – D044

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d044

Această verighetă cu profil bombat, având o lățime de 5.5 mm și realizată din aur de 14K, îmbină eleganța clasică cu un detaliu modern distinctiv. Verigheta damei este accentuată de o piatră de zirconiu, a cărei strălucire adaugă o notă de rafinament vizual.

Designul bombat asigură o purtare confortabilă, iar piatra de zirconiu, meticulos încrustată, servește ca punct focal strălucitor, captând lumina și privirile admirative. Perfectă pentru cuplurile care doresc să celebreze angajamentul lor cu o bijuterie ce exprimă atât tradiția, cât și un suflu contemporan.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K