Verighete Clasice Aur Roz – D044-R

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur clasice d044r

Aceste verighete clasice sunt meticulos realizate din aur roz de 14K, având un profil bombat care le conferă un aspect plin și confortabil la purtare. Verighetele au o lățime de 5.5 mm, oferind un echilibru perfect între prezență vizuală și confort.

Designul verighetei pentru dame este înnobilat cu o piatră de zirconiu, adăugând un accent de strălucire și rafinament. Piatra centrală nu doar că înfrumusețează inelul, dar și atrage atenția asupra eleganței discrete a aurului roz. Pentru cuplurile care doresc un plus de exclusivitate și valoare, există opțiunea de a înlocui zirconiul cu un diamant, oferind astfel o personalizare în funcție de preferințe și buget.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K