Verighete Aur – D042

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d042

Aceste verighete unic configurabile vă oferă posibilitatea de a alege combinația ideală de nuanțe dintre aur alb, galben, și roz, creând astfel piese de bijuterie care reflectă personalitățile și stilurile ambelor persoane din cuplu.

Cu o lățime de 8 mm și un profil plat, aceste verighete sunt concepute pentru cei care apreciază bijuteriile statement și confortul.

Fabricate din aur de 14 carate, aceste verighete nu numai că simbolizează dragostea și angajamentul etern, dar adaugă și un accent de eleganță modernă și simplă la orice îmbrăcăminte.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

8 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K