Verighete Late Aur Galben – D042-G

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete late d042g

Aceste verighete impunătoare, cu o lățime de 8 mm și realizate din aur galben de 14K, oferă un profil plat și un design simplu, dar elegant. Generoasa lățime a inelelor conferă o prezență notabilă pe deget, ideală pentru cei care preferă bijuterii care fac o declarație de stil.

Finisajul aurului galben strălucește subtil, oferind verighetelor un aspect clasic și atemporal. Profilul plat al acestor inele nu doar că modernizează designul tradițional, dar asigură și o purtare confortabilă, făcând aceste verighete potrivite pentru uz zilnic.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

8 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K