Verighete Aur Roz – Model D039A-R

3,850lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d039ar

Aceste verighete din aur roz de 14K, cu o lățime de 5 mm și un profil plat, îmbină un design în relief cu un luciu intens, oferind o combinație spectaculoasă de textură și strălucire. Designul în relief nu doar că adaugă profunzime și complexitate vizuală inelului, dar și captează lumina în moduri unice, evidențiindu-se elegant pe deget.

Aurul roz conferă verighetelor o nuanță caldă și atrăgătoare, diferită de tonurile tradiționale de aur galben sau alb. Luciul intens al finisajului oferă o suprafață radiantă care reflectă lumina superb, făcând din aceste verighete adevărate piese de accent în cadrul oricărui ansamblu.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K