Verighete Aur Galben – D039A-G

3,850lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d039ag

Aceste verighete, realizate din aur galben de 14K, cu o lățime de 5 mm și un profil plat, oferă un design elegant și subtil. Detaliul distinctiv al acestor inele constă în linii circulare fine pe suprafața exterioară, adăugând un element de design sofisticat și modern.

Designul cu linii circulare nu doar că este vizual atractiv, dar adaugă și o textură delicată care captează lumina în moduri subtile, creând un joc de reflexii interesant. Aceasta combinație între simplitatea profilului plat și complexitatea liniilor circulare face ca aceste verighete să fie atât de timpuriu cât și contemporane.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K