Verighete Aur Alb – D039A-A

3,850lei

  • Greutate: 11 g (pentru pereche)
  • Mărime: Bărbat 60 / Damă 50
  • Lățime: 5 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Personalizarea verighetelor și posibilitatea de achiziție cu aur la schimb sunt disponibile.

lei
Descriere

Verighete aur alb model d039a-a

Acest set de verighete redefinește eleganța modernă, fiind creat din aur alb de 14K și caracterizat printr-un design distinctiv modern.

Proiectate pentru a reflecta un stil contemporan și rafinat, aceste inele sunt simbolul perfect al unei iubiri moderne, profund ancorate în prezent.

Designul deosebit al acestor verighete este rezultatul unei combinații între tradiție și inovație, reprezentând alegerea ideală pentru cuplurile care doresc să marcheze legătura lor printr-un simbol unic și memorabil.

La bijuteria quartz, ne dedicăm creării de bijuterii care îmbină măiestria tradițională cu viziunea modernă.

Fiecare set de verighete din aur este o dovadă a inovației și pasiunii noastre pentru design, realizate pentru a aduce un omagiu iubirii într-un mod care să rămână relevant și frumos de-a lungul timpului.

Produse cu mândrie și precizie în România, bijuteriile noastre sunt menite să celebreze povești de dragoste unice, oferind cuplurilor simboluri de neuitat ale angajamentului lor.

Păstrarea strălucirii verighetelor din aur presupune o îngrijire delicată.

Recomandăm curățarea periodică cu o soluție blândă de apă și săpun, utilizând o perie moale pentru a nu deteriora finisajul.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K