Verighete Aur Roz – Model D039-R

4,900lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d039r

Aceste verighete sofisticate, realizate din aur roz de 14K cu o lățime de 7 mm, se disting printr-un design în relief elegant, care adaugă o textură bogată și o dimensiune vizuală impresionantă. Profilul exterior plat servește ca o pânză perfectă pentru reliefurile artistice, care sunt atât tactile cât și vizual atractive, conferind inelului o personalitate unică și un stil remarcabil.

Aurul roz, ales pentru tonul său cald și luxos, este ideal pentru a accentua detaliile complexe ale designului în relief. Aceasta alegere de culoare nu doar că adaugă o notă de distincție, dar și îmbogățește aspectul general al verighetei, făcând-o să iasă în evidență într-un mod subtil și elegant.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 14 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K