Verighete Aur 14k – D039

3,850lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d039

Această verighetă din aur de 14 carate redefinește eleganța modernă cu opțiunea de a combina două nuanțe de aur – alb, galben sau roz.

Cu o lățime de 5 mm și un profil plat, verigheta este proiectată pentru a oferi confort deosebit și o estetică rafinată, perfectă pentru cei care apreciază bijuteriile contemporane și personalizate.

Alege culorile care se potrivesc cel mai bine stilului tău de viață și preferințelor personale pentru a crea o verighetă cu adevărat unică și personală.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K