Verighete Aur Roz -Model D037-R

4,200lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d037r

Verigheta realizată din aur roz de 14K, cu o lățime de 7 mm, oferă un echilibru perfect între eleganță simplă și sofisticare contemporană. Profilul exterior plat accentuează designul modern și este ideal pentru cei ce preferă un stil minimalist, dar plin de impact. Pentru verigheta damei, strălucirea zirconiilor adaugă o notă de rafinament, în timp ce opțiunea de a înlocui zirconiile cu diamante permite personalizarea în funcție de gusturile individuale.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K