Verighete Aur Galben D037-G Pietre Zirconiu

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur cu pietre d037g

Aceste verighete rafinate sunt realizate din aur galben de 14K, având un profil plat și o lățime generoasă de 7 mm, ce subliniază un design contemporan. Finisajul mat al aurului galben conferă inelelor un aspect modern și subtil, în timp ce liniile fine lucioase adaugă un contrast elegant și un detaliu rafinat care captează lumina în moduri atrăgătoare.

Verigheta destinată damei este împodobită cu pietre de zirconiu, plasate cu măiestrie pentru a adăuga strălucire și opulență. Aceste pietre de zirconiu nu doar că încântă privirea, dar și simbolizează claritatea și luminozitatea relației dintre parteneri, oferind un echilibru perfect între simplitatea finisajului mat și splendoarea pietrelor strălucitoare.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K