Verighete Aur Roz – Model D034-R

3,850lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d034r

Aceste verighete rafinate, create din aur roz de 14K cu un profil plat și o lățime de 6 mm, îmbină modernitatea cu eleganța într-un design simplu, dar sofisticat. Aurul roz conferă inelelor o nuanță distinctivă și caldă, diferind de clasicele aur galben sau alb, ceea ce le face să iasă în evidență printr-un stil contemporan.

Designul plat al verighetelor asigură o purtare confortabilă și practică, ideal pentru viața de zi cu zi, fiind ușor de integrat în orice stil vestimentar. Aspectul lor neted și lățimea generoasă permit aurului roz să strălucească cu adevărat, oferind o suprafață amplă pentru a reflecta lumina în mod subtil.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K