Verighete Aur Galben – D034-G

3,850lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d034g

Aceste verighete din aur galben de 14K, cu o lățime de 6 mm și un profil plat, exemplifică un design modern și stilat. Designul curat și simplu al profilului plat adaugă o notă de eleganță contemporană, făcând aceste inele o alegere excelentă pentru cuplurile care doresc un simbol de angajament care să combine tradiția cu modernitatea.

Aurul galben conferă o strălucire caldă și radiantă, în timp ce simplitatea designului permite inelului să se potrivească perfect cu diferite stiluri personale, de la cele mai casual până la cele mai formale.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K