Verighete Aur Alb 14k – D034-A

3,850lei

  • Greutate: 11 g (pentru pereche)
  • Mărime: Bărbat 60 / Damă 50
  • Lățime: 6 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Personalizarea verighetelor și achiziția cu aur la schimb sunt disponibile.

lei
Descriere

Verighete aur alb model d034a

Creat cu măiestrie din aur alb de 14K, acest set de verighete încorporează un design unic, geometric, care adaugă o dimensiune modernă și artistică tradiționalului simbol al iubirii.

Modelul geometric nu doar că aduce un accent vizual distinctiv, dar simbolizează și echilibrul și armonia dintre parteneri, fiind alegerea ideală pentru cuplurile care apreciază estetica sofisticată și designul cu semnificație profundă.

La bijuteria quartz ne inspirăm din frumusețea formelor geometrice și din echilibrul natural pentru a crea bijuterii care să celebreze dragostea într-un mod autentic și inovator.

Fiecare set de verighete din aur alb este rezultatul pasiunii noastre pentru designul unic și angajamentul față de calitatea excepțională.

Realizate în inima României, bijuteriile noastre sunt o promisiune a măiestriei artizanale și a atenției la detalii, oferind cuplurilor o emblemă durabilă a iubirii lor.

 

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K