Verighete Aur Combinat – D029S

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d029s

Aceste verighete subtile, de 4 mm lățime și cu profil plat, sunt realizate din aur de 14K și oferă o paletă de personalizare prin alegerea a două nuanțe dintre aurul alb, galben sau roz.

Designul lor minimalist și eleganța atemporală sunt potrivite pentru cuplurile care își doresc să celebreze dragostea prin simplitate și rafinament. Alegerea combinației de culori permite fiecărei perechi să-și exprime individualitatea și conexiunea unică, făcând din aceste verighete simbolul perfect al uniunii lor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K