Verighete Aur Galben – D029S

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d029s

Aceste verighete din aur galben de 14K, cu o lățime de 4 mm și un profil plat, simbolizeaza eleganța minimalistă. Designul simplu și rafinat face din aceste inele o alegere perfectă pentru cuplurile care preferă un stil subtil și atemporal.

Aurul galben oferă o strălucire caldă și clasică, iar profilul plat asigură un confort excelent la purtare, ideal pentru viața de zi cu zi. Simplitatea acestor verighete nu este doar în designul lor, ci și în mesajul pe care îl transmit: o iubire pură și necondiționată.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K