Verighete Aur Roz – Model D029-R

4,550lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d029r

Aceste verighete rafinate, cu o lățime de 7 mm și realizate din aur roz de 14K, oferă o combinație perfectă între eleganță clasică și opțiuni de personalizare moderne. Profilul exterior plat al inelelor accentuează puritatea și simplitatea designului, oferind o bază ideală pentru interacțiunea strălucitoare a pietrelor.

Verigheta damei este inițial împodobită cu pietre de zirconiu, distribuite cu măiestrie pentru a maximiza strălucirea și impactul vizual. Zirconiile adaugă un plus de frumusețe și lumină, făcând din verighetă o piesă de bijuterie strălucitoare. Pentru un plus de exclusivitate și personalizare, oferim posibilitatea de a înlocui zirconiile cu diamante. Aceasta opțiune permite adaptarea verighetei la gusturile specifice și la bugetul fiecărei cupluri, transformând-o într-un simbol unic al angajamentului lor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 13 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K