Verighete Aur Roz – Model D028-R

4,550lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d028r

Aceste verighete robuste, cu o lățime de 8 mm și confecționate din aur roz de 14K, ies în evidență printr-un design modern ce combină un finisaj mat cu linii fine lucioase. Profilul exterior plat amplifică estetica modernă și minimalista, creând un contrast vizual impresionant între suprafata mată și accentele lucioase, ce adaugă o adâncime și un caracter unice bijuteriei.

Aurul roz oferă o nuanță caldă și atrăgătoare, adăugând un plus de rafinament și modernitate. Această alegere nu doar că diferă de aurul galben sau alb tradițional, dar și subliniază angajamentul cuplului pentru originalitate și stil personal.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 13 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

8 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K