Verighete Aur Combinat – D012

3,850lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d012

Această verighetă rafinată oferă o combinație unică de două nuanțe din aur alb, galben sau roz, permițându-ți să creezi un inel care să reflecte personalitatea și preferințele tale.

Cu o lățime de 7 mm și un profil plat, această verighetă din aur de 14 carate este concepută pentru confort maxim, fără a compromite pe partea de stil. Alegerea ideală pentru cei care își doresc o piesă de bijuterie care să fie la fel de unică și specială ca povestea de iubire pe care o celebrează.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K