Verighete Aur Roz – Model D012-R

4,200lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d012r

Aceste verighete impresionante, realizate din aur roz de 14K cu o lățime de 7 mm, sunt definite printr-un design modern în relief care adaugă o textură vizuală distinctă și sofisticată. Profilul plat al inelelor accentuează aspectul contemporan, oferind o bază perfectă pentru detaliile în relief care prind viață sub jocul de lumini.

Aurul roz, cald și atractiv, adaugă o notă de originalitate și stil, diferind de nuanțele tradiționale ale aurului galben sau alb. Aceasta alegere de culoare nu doar că este în vârf de tendințe, dar și îmbogățește în mod subtil expresia generală a bijuteriei, făcând-o ideală pentru cuplurile care caută ceva unic.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
GREUTATE

11 gr

MARIME BARBAT

60

MARIME DAMA

50

LATIME

7 mm

PROFIL EXTERIOR

Plat

CARATE

14K