Verighete Aur Galben – D012-G

3,850lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d012g

Aceste verighete, impresionante prin dimensiunea lor generoasă de 7 mm și confecționate din aur galben de 14K, prezintă un profil plat care accentuează un design modern și sofisticat. Aurul galben, clasic și atemporal, este reinterpretat într-un stil contemporan, oferind o expresie luxoasă și elegantă a angajamentului.

Designul modern se caracterizează prin liniile sale curate și finisajul neted, creând o piesă de bijuterie care nu doar că este vizual impresionantă, dar și confortabilă pentru purtare zilnică. Aspectul sofisticat al acestor verighete este ideal pentru cuplurile care doresc să îmbine clasicul cu elemente de design modern, reflectând astfel o estetică actuală și rafinată.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K