Verighete Aur Alb 14k – D012-A

3,850lei

  • Greutate: 11 g (pentru pereche)
  • Mărime: Bărbat 60 / Damă 50
  • Lățime: 7 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Personalizarea verighetelor și posibilitatea de achiziție cu aur la schimb sunt opțiuni disponibile.

lei
Descriere

Verighete aur alb model d012a

Aceste verighete din aur alb de 14K cu designul lor modern și liniile elegante reprezintă alegerea perfectă pentru cuplurile care doresc să îmbine simbolismul tradițional al verighetelor cu estetica contemporană.

Lățimea de 7 mm oferă o prezență vizuală distinctă, în timp ce profilul plat asigură o purtare confortabilă și zilnică.

Designul se remarcă prin abordarea sa modernă, cu linii curate și finisaje rafinate, reflectând un stil de viață dinamic și o apreciere pentru frumusețea minimalistă.

Fiecare inel este o dovadă a măiestriei și atenției la detalii, fiind creat pentru a celebra dragostea și angajamentul vostru etern.

Bijuteria quartz se mândrește cu tradiția sa de a oferi bijuterii de excepție, combinând tehnicile artizanale cu designuri inovatoare.

Realizate cu pasiune în România, verighetele noastre din aur sunt un testament al dedicării noastre pentru calitate și estetică modernă.

Fiecare piesă este concepută pentru a aduce eleganță și rafinament în cele mai importante momente din viața cuplurilor.

Pentru a menține frumusețea naturală a verighetelor din aur alb de 14K, vă recomandăm curățarea periodică cu o soluție blândă de apă și săpun.

Utilizarea unei perii cu peri moi poate ajuta la îndepărtarea acumulării de impurități, menținând aspectul lor impecabil.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K