Verighete Aur Roz – Model D005-R

5,950lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d005r

Aceste verighete sofisticate, cu o lățime de 8 mm și realizate din aur roz de 14K, impresionează printr-un design modern ce include linii ingenios incrustate pe suprafața inelelor. Profilul exterior plat oferă o bază simplă și elegantă, care pune în valoare detaliile fine și complexe ale designului.

Aurul roz, ales pentru nuanța sa caldă și atrăgătoare, adaugă un plus de stil și modernitate, făcând aceste verighete alegerea ideală pentru cuplurile care doresc să combine tradiționalul cu inovația. Linii incrustate aduc o dimensiune vizuală distinctă și un caracter unic, oferind un contrast subtil între lustruit și texturat, care captează lumina în moduri surprinzătoare și atrăgătoare.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 17 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

8 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K