Verighete Late Aur Roz – D004-R

5,250lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur late d004r

Aceste verighete impresionante, realizate din aur roz de 14K și având o lățime generoasă de 9 mm, se remarcă printr-un design impunător și vizual captivant. Profilul exterior plat, deși oferă o bază simplă, este completat de detalii sau finisaje care adaugă complexitate și un impact vizual remarcabil. Aurul roz, apreciat pentru nuanța sa caldă și distinctă, întărește impactul vizual al inelelor, oferind un aspect sofisticat și deosebit.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 15 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

9 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K