Brățari cuplu aur 14K – Set Model Inimă pentru cuplu

186lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Pandantiv inimă divizibilă în două jumătăți, finisaj lucios
  • Șnur: Ajustabil, disponibil în diverse culori
lei
SKU: BSR130 Categorii: ,
Descriere

Exprima iubirea profundă și unitatea dintre tine și jumătatea ta cu acest set unic de brățări pentru cuplu de la Quartz. Designul inovativ prezintă un pandantiv în formă de inimă, meticulos realizat din aur galben de 14K, care se divide armonios în două jumătăți, fiecare purtată de un partener. Este o reprezentare vizuală a modului în care două suflete se pot completa reciproc, devenind întregi împreună.

Simbolism Puternic: Această bijuterie nu este doar un accesoriu de excepție, ci și un simbol puternic al conexiunii și iubirii împărtășite între doi parteneri. Inima divizibilă reprezintă perfect unitatea și legătura specială care există între voi.

Calitate Superioră: Fabricate din aur galben de 14K, aceste brățări își vor păstra strălucirea și frumusețea de-a lungul anilor, fiind un testament al iubirii voastre ce va traversa timpul.

Design Personalizabil: Fiecare brățară este ajustabilă, permițând o potrivire perfectă pentru orice dimensiune a încheieturii. Acest detaliu asigură că ambele jumătăți ale inimii sunt purtate confortabil, simbolizând armonia și echilibrul în relația voastră.

Cadou Inegalabil: Ideal pentru aniversări, sărbători speciale sau ca o declarație de dragoste spontană, acest set de brățări este modul perfect de a vă celebra iubirea și angajamentul unul față de celălalt.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățari cuplu aur 14K – Set Model Inimă pentru cuplu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *